Gert-Jan Segers positief verrast tijdens bezoek aan Elburg

Gert Jan Segers in Elburg (banner groot)zaterdag 02 april 2016 15:33

Vrijdag 1 april bracht Gert-Jan Segers (partijleider en fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer) een bezoek aan Elburg. Hij sloot hiermee zijn kennismakingstoer door de provincie Gelderland af. Uit handen van steunfractielid Michiel van Putten van ChristenUnie Elburg ontving Gert-Jan Segers een miniatuur van de Elburger Vischpoort.

Na een rondleiding bij Sjoel Elburg werden de aanwezigen in restaurant De Haas welkom geheten door Pieter Plug (Statenlid en fractievoorzitter van de ChristenUnie in Gelderland). Na een korte toespraak van Gert-Jan Segers konden de aanwezigen met de partijleider in gesprek.

Segers was positief verrast door de actieve en relatief jonge aanhang van de ChristenUnie in de gemeente Elburg. Er is uitgebreid gesproken over de onderwerpen waar Segers zich dagelijks mee bezig houdt, waaronder zijn werk voor vluchtelingen.

ChristenUnie Elburg kijkt terug op een goede ontmoeting met de landelijke lijsttrekker en bedankt de aanwezigen voor hun komst en bijdrage aan de gesprekken.

« Terug

Archief > 2016 > april

Geen berichten gevonden