Maroeska Veldkamp lijsttrekker ChristenUnie Elburg

Foto CU.jpgzaterdag 06 november 2021 12:38

Tijdens de ledenvergadering van donderdag 4 november hebben de leden van ChristenUnie Elburg de kandidatenlijst vastgesteld. Lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 is huidig raadslid Maroeska Veldkamp.

Maroeska Veldkamp is de afgelopen vier jaar werkzaam geweest als fractielid binnen de raad van de gemeente Elburg. De top van de lijst bestaat verder uit een mix van nieuwe en bestaande kandidaten, waaronder huidig wethouder Willem Krooneman.

Maroeska Veldkamp: “De titel van onze verkiezingscampagne is “Samen Recht Doen”. Dit is precies waar ik mij als lijsttrekker voor wil inzetten. Samen, omdat ik u en jou nodig heb om het goede te doen voor onze gemeente. Recht, want ieder mens is een parel van God en heeft recht op een menswaardig bestaan. Doen, een werkwoord, daarom zet ik mij ook de komende vier jaar graag maximaal voor u en jou in !

Binnenkort maakt ChristenUnie Elburg ook haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend. Het verkiezingsprogramma en de volledige kandidatenlijst zijn vanaf dat moment beschikbaar op deze website.

« Terug