“Doorgaand verkeer”

Foto Eelke Kingma en Jannine van Woerden.jpgzaterdag 29 mei 2021 10:15

In juli verhuist huidig raadslid Jannine van Woerden naar de gemeente Nunspeet. Daarom neemt ze op de raadsvergadering van 31 mei afscheid als gemeenteraadslid namens de ChristenUnie Elburg.

Jannine kijkt enthousiast terug op haar raadslidmaatschap: “Ik heb mij ingezet voor de komst van een jeugdraad en vanaf de start in 2019 ben ik hier actief bij betrokken. Het gaf mij nieuwe inzichten vanuit het perspectief van jongeren! Het christelijk geloof is mijn inspiratiebron en dat verbinden met de politiek is een uitdagende opdracht. Dat is ook reden dat ik dankbaar terug kijk op het project een kansrijke start. Hierdoor is er nu extra aandacht voor een gezonde start van baby`s in kwetsbare gezinnen.”

Opvolger
Eelke Kingma gaat de plek innemen van Jannine en wordt op 31 mei geïnstalleerd. Eelke heeft al ervaring als raadslid opgedaan en is gemotiveerd om daar een vervolg aan te geven: “Gelukkig is Arie van Dijk weer hersteld en weer volop actief als raadslid. Zijn expertise kunnen wij goed gebruiken in ons team. Tijdens het half jaar dat ik Arie mocht vervangen heb ik al de nodige ervaring opgedaan.”

Hij vervolgt “In de afgelopen periode heb ik aandacht besteed aan de verkeerssituatie bij basisschool de Parel en op de Bovenweg. Ik ga er vanuit dat voor beide situaties verbetering is te verwachten. Graag geef ik mijn inzet een vervolg en zet ik mij in voor jong en oud in alle kernen van de gemeente Elburg.”

 

De fractie en het bestuur van ChristenUnie Elburg bedankt Jannine voor haar inzet de afgelopen jaren en wenst Eelke heel veel succes bij zijn herstart als raadslid.

« Terug